A kortárs bántalmazás, a bullying preventív módszerei kapcsán végzünk kutatást és nyújtunk segítséget. Fontosnak tartjuk a jelenség megfelelő kommunikációját az érintett korosztályok felé és az időben alkalmazott szakszerű segítséget. Lehetőséget biztosítunk 45-50 perces tájékoztató előadásra a bullyingról (diákoknak, szülőknek, pedagógusoknak), illetve anonim kérdőív formájában a bullying meglétének felmérésére a diákság körében. Az előadás után, ha van rá igény többalkalmas csoportos, akár osztály szintű, pszichológiai foglalkozásokat ajánlunk.

A szimbolumod.hu munkatársai 2022. február 25-én négy pszichológiai előadást tartottak a kortárs bántalmazásról, annak fogalmáról, típusairól, a résztvevők szerepeiről és a megelőzés, a beavatkozás lehetséges lépéseiről a nyíradonyi Szent Mihály Görögkatolikus Általános Iskolában.

A szimbolumod.hu munkatársai 2021 decemberében pszichológiai előadást tartottak a kortárs bántalmazásról, annak fogalmáról, típusairól, a résztvevők szerepeiről és a megelőzés, a beavatkozás lehetséges lépéseiről a nyírbélteki Szent László Általános Iskolában

A Ligetaljai Hírmondóban előadásunkról számoltak be

Nyírbogáton jártunk 2021 decemberében, a Házunk táján youtube csatorna stúdiójában, ahol egy interjún vettünk részt az iskolai és internetes bullying, bántalmazás témakörében. Köszönjük a meghívást és a lehetőséget!